Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Silvia K.
vložené: 30. 09. 2011 10:03:25

Klaris:Dúfam,že chutil.Aj ja ho mám teraz takýto viac riedky.Povedali mi,že to preto,že kravy majú viac zeleného.Cez zimu býva pevnejší.Ak ho nezješ,nechaj 2-3 dni v chladničke v mikroténovom vrecku a potom posoľ a popuč-bude perfektná bryndza.Akoby aj s maslom.;-)



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz